Ets aquí
Inici > General > Noticiari > EL “TORREÓ” DE MIAMI ÉS ENDERROCAT PEL PERILL QUE SUPOSA

EL “TORREÓ” DE MIAMI ÉS ENDERROCAT PEL PERILL QUE SUPOSA

Miquel Anguera, “Beatet”

24-03-2023

El passat dissabte 18 de març, vigília del patró de Miami, Sant Josep, fou enderrocat el “Torreó” de Miami donada la perillositat en què es trobava aquesta construcció circular, icona del nucli costaner. Els serveis tècnics de l’Ajuntament així ho van informar i, tal com hem dit, el passat dia 18 fou executada l’ordre de demolició, vist el seriós risc d’esfondrament amb el perill que això suposava per a la població.

Resulta curiós que, pocs dies abans a la muntanya de l’Areny, un cas semblant de risc per a la població va fer tancar l’accés a la mítica muntanya que compartim amb la veïna localitat de Vilanova d’Escornalbou. Vistes i comprovades les esquerdes detectades a l’esmentada muntanya i prèvia delimitació i tancament del sender dels Carlins, per part dels serveis tècnics, el dilluns 13 de març també es prengueren mesures dràstiques de tancament per evitar riscos majors als excursionistes.

En fi, als dos extrems del terme municipal de Mont-roig, hem vist en pocs dies dues situacions gens agradables i esperem que ben aviat podem passejar per la muntanya de l’Areny i Miami molt agradablement, com abans, com sempre i sense riscos.

.

.

Top