Ets aquí
Inici > General > Noticiari > LA UNIÓ DE DONES DE MONT-ROIG TORNA A ORGANITZAR UN FESTIVAL A FAVOR DE LA LLIGA CONTRA EL CÀNCER

LA UNIÓ DE DONES DE MONT-ROIG TORNA A ORGANITZAR UN FESTIVAL A FAVOR DE LA LLIGA CONTRA EL CÀNCER

Miquel Anguera, “Beatet”

20-05-2022

Després dels dos anys de pandèmia (que encara no s’ha acabat), ha tornat el tradicional festival de música i sortejos al poliesportiu de Mont-roig, aprofitant l’avinentesa de la Festa de les Pubilles que es va celebrar el dissabte a la nit i diumenge al migdia.

L’entrada valia 3 € i a les 6 de la tarda la Unió de Dones va poder aplegar una exhibició de txalaparta (instrument basc tradicional) a càrrec dels mont-rogencs Javi Vega i Josep Sancho, que van agradar molt. Després, la Kobla d’en Taudell (que ja voreja els 20 anys de música) va oferir un concert de la seva varietat musical per sumar-se a l’altruista motiu de la trobada.

Un cop més, la trobada per recaptar fons per a la lluita contra el càncer es va acabar amb una munió de sortejos d’articles que diversos comerços locals i persones han anat fent els darrers dies abans de la festa de Sant Isidre i de les Pubilles, mostrant la generositat dels nostres convilatans.

Abans del recompte final dels diners recaptats la Unió de Dones es mostrà satisfeta del festival, del públic que hi assistí i del recapte de diners aconseguit. Gràcies a tots!

.

.

Top