Ets aquí
Inici > General > Món Municipal > PLE ORDINARI DEL8 DE FEBRER DE 2017

PLE ORDINARI DEL8 DE FEBRER DE 2017

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Mique Anguera, “Beatet”

16-02-2017

(Sala de Plens Baptista Nogués. Hi assisteixen tots els 17 membres del Consistori).

1.- S’aproven les actes anteriors dels plens del 9-11 i 21-12 de 2016. Per unanimitat.

2.- Es modifica l’ordenança fiscal reguladora de la taxa. Referent a l’alçada de les tanques a tot arreu excepte a Bonmont. El regidor Tico Pérez explica que, fins ara era d’1,10 m; a partir d’ara serà d’1,60 m. S’aprova la modificació per unanimitat dels 17 membres del consistori.

3.- Afers sobrevinguts: no n’hi ha cap.

4.- Mocions: cap grup municipal en presenta.

5.- Precs i preguntes. C’s  pregunta per l’accés a la zona de l’antiga depuradora, a Miami. Se’l contesta que s’està fent un estudi topogràfic i un estudi per millorar-ne l’accés.

ERC, pregunta per la intenció de comprar impressores i després es retira la proposta el passat 29 de desembre. Es contesta que és pel tema administratiu de no haver-se aprovat, definitivament, els pressupostos per al present 2017. ERC també pregunta per la instància, escrita en un to una mica fort, per part de la Policia Local. Es contesta que es trasllada als Mossos (per la seva neutralitat) la investigació del tema, que és un afer confidencial i que voldrà un expedient informatiu. També es pregunta pel tema de la processionària del pi, que està infectant el terme municipal. Es contesta que la fumigació aquest cop no ha anat gaire bé, que l’any passat fou excepcional i que, enguany, el període de les erugues és més curt i que es fan gestions amb la Generalitat. Als Comuns se n’han tractat unes 100 ha i a la zona de l’Ermita-Peiró unes 30. També hi ha hagut problema en la gestió tècnica, perquè ha estat més complicat donat que hi ha molta superfície privada (que no pots tocar), però sí a les zones dels camins. Pregunta sobre la factura d’uns 21.200 € de despesa. Es contesta que és l’estudi – anàlisi de cada urbanització i que la poden consultar quan vulguin. També es demana pel manteniment i neteja al parc Maria Martori (està brut, amb herbes, pintades a les parets, al WC…) i que caldria complir un horari d’obertura. Es contesta que potser caldria estudiar la possibilitat de càmeres per a la seva vigilància.

CiU, es queixa que, des del novembre no els passen els decrets. Es contesta que desembre i gener foren plens extra i, per tant, no hi ha decrets. Aviat els rebran. Tema del càmping de les Arts (a tocar del mar i de la riera de Riudecanyes), com està? Es contesta que ben aviat tindran una reunió, que han entrat documentació bàsica i que n’informaran. Tema Casino, com està? Es respon que La Caixa n’és la propietària, que s’ha tancat el solar i que creuen que hi haurà oferta per vendre o per negociar prompte. També pregunta per l’Emprenedoria i Ocupació al local de l’av. de Màlaga, per la memòria de 2015 i pel cost de 15.000 €. Es respon que la reforma a l’anterior local era molt cara i que es calcula el final de les obres per al 2 de setembre. 18.000 € per contractar una persona, que hi ha una memòria tècnica que està a la disposició del consistori. Ara parlem de 140 m2 per al departament de Promoció Econòmica i working, i que les empreses podran llogar per hores i dies. No hi ha encara les quotes, ni hi haurà servei jurídic a les mateixes; de moment, cap empresa s’ha posat en contacte amb l’ajuntament, tot i que acaba de començar el servei. Per acabar, com està el tema del Consell Escolar Municipal? Es contesta que encara estan esperant el nom dels representants dels centres.

El Sr. Alcalde aixeca la sessió poc abans de les dues (rècord de curta durada d’un plenari).[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Imatge del Ple
Imatge del Ple

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Icona PDF

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Top