Ets aquí
Inici > General > Noticiari > LA UNIÓ DE DONES DE MONT-ROIG ORGANITZA UNA VISITA AL PARLAMENT DE CATALUNYA

LA UNIÓ DE DONES DE MONT-ROIG ORGANITZA UNA VISITA AL PARLAMENT DE CATALUNYA

Miquel Anguera, “Beatet”

28-04-2024

El proppassat dijous 25 d’abril (50è aniversari de la Revolució dels Clavells a Portugal, i el 317è de la Batalla d’Almansa, el 1707, en el marc de la Guerra de Successió), la Unió de Dones de Mont-roig va organitzar una visita al Parlament de Catalunya i a les restes arqueològiques del mercat del Born.

Un autocar, de bon matí, va dur els excursionistes a fer una visita guiada a les restes del Mercat del Born, lloc històric de la Guerra de Successió del 1714, ubicat a l’antic Barri de la Ribera que fou enderrocat pel Borbó Felip V, per construir-hi la fortalesa militar de la Ciutadella, on actualment s’hi troba el nostre Parlament.

Després de dinar, el grup d’una trentena de persones (majoritàriament dones),  van visitar a partir de quarts de 4, el Parlament de Catalunya i que tingueren en la mont-rogenca i diputada Irene Aragonès, una perfecta amfitriona.

Acabada la visita, passades les 5 de la tarda, retorn cap a casa després d’aquesta històrica visita en dos llocs tan emblemàtics com són el Parlament de Catalunya i el Mercat del Born del Cap i Casal. L’excursió, que com ja hem dit fou organitzada per la Unió de Dones de Mont-roig, i que va satisfer els excursionistes, estava oberta a tothom.

L’enhorabona a les organitzadores per aquesta activitat tan cultural i històrica. Gràcies!!

.

.

.

Top