Ets aquí
Inici > General > Noticiari > LA TACA D’OLI, CREADA PER LES ÀVIES I AVIS DE REUS (ELS DE MONT-ROIG TAMBÉ HI ESTEM ADHERITS) ES TROBEN A REUS AMB EL MHP DE LA GENERALITAT QUIM TORRA

LA TACA D’OLI, CREADA PER LES ÀVIES I AVIS DE REUS (ELS DE MONT-ROIG TAMBÉ HI ESTEM ADHERITS) ES TROBEN A REUS AMB EL MHP DE LA GENERALITAT QUIM TORRA

Miquel Anguera, “Beatet”

31-01-2019

Aprofitant l’avinentesa de la visita a Reus del MHP de la Generalitat, Quim Torra, el passat divendres 25 de gener, el Col·lectiu de les Àvies i Avis de Reus, i entre ells també els de Mont-roig, van voler estar junt amb l’honorable visitant de la capital del Baix Camp i lliurar-li el Disc Groc del mont-rogenc Guillem Anguera, publicat fa ben poc, per recaptar fons a favor de les diverses caixes de solidaritat amb els presos polítics, exiliats, drets civils i polítics, advocats, etc. 

El president Quim Torra va manifestar que ja sabia que existia aquest Disc Groc i que estava molt content de poder-lo tenir.

També hem de dir que Les Àvies i Avis de Reus per la Llibertat (TACA D’OLI), col·lectiu de qui les Àvies i Avis de Mont-roig en formem part, van rebre el premi Els més Imprescindibles de l’any 2018, en una gran gala al teatre Fortuny de Reus, el passat diumenge 27 de gener davant de 800 persones que omplien l’emblemàtic teatre de la capital del Baix Camp.

Els avis i àvies de Reus, el 7 de novembre de 2017 van començar una simbòlica protesta diària, donant tres tombs a la plaça Mercadal de Reus, per denunciar la injustícia de l’empresonament provisional de mig govern de la Generalitat i dels presidents d’Òmnium Cultural i de l’ANC (Assemblea Nacional Catalana) per part de la justícia espanyola. Aquesta protesta ha esdevingut un acte de persistència que, a més, s’ha expandit per altres municipis del Principat, com Mont-roig, Cambrils, Riudoms, Montbrió, Tarragona, Vic i un llarg etcètera.

Vermuts Miró de Reus, col·laborador del nostre Cap de Setmana Diatònic, va voler premiar i distingir, en dita trobada del Fortuny, els 20 anys d’emissió del Canal Reus.

La gran gala i els diferents espectacles del teatre Fortuny de Reus foren conduïts pel prestigiós i conegut periodista Xavi Grasset. Un gran espectacle que de ben segur els presents recordaran durant molt de temps.  

El MHP Quim Torra amb la “Taca d’Oli”
Top