Inici > General > Esports > XIII TROFEU DE CICLISME JOSEP FLORENCIO TUTUSAUS

XIII TROFEU DE CICLISME JOSEP FLORENCIO TUTUSAUS

Miquel Anguera, “Beatet”

01-02-2019

Diumenge 27 de gener, malgrat el fort vent de serè que bufava, es va dur a terme la cursa social XIII Trofeu Josep Florencio Tutusaus (oberta des de juvenils en amunt). 187 corredors s’hi van apuntar, encara que no tots van poder acabar la cursa. El fort serè feu que la prova fos duríssima. La cursa comprenia “només”  78 quilòmetres de recorregut i constava de 4 voltes en un circuit de poc més de 19 km. que, sortint de l’avinguda de Catalunya de Mont-roig, passava per Montbrió, Riudecanyes, Vilanova d’Escornalbou per tornar a la nostra Vila.

La cursa, que enguany ja ha arribat  a la 13a edició, ha estat organitzada, com cada any, pel mont-rogenc Josep Florencio, que fou un gran professional i campió d’Espanya per equips (Catalunya) als anys seixanta, juntament amb els altres campions catalans  Jordi Mariné de Vinyols-Cambrils i Ibàñez de Torredembarra.

Els guanyadors d’aquest 13è trofeu foren: 1r Stephan Bakker (NL), 2n Corentin Navarro (FR) i 3r el català Gerard Armillas. L’enhorabona a tots!

L’organització vol, un cop més, agrair als 60 voluntaris que van col·laborar amb la cursa i la seva seguretat i també als sponsors i col·laboradors: BBVA, Coca-cola, Motobike, Lizarran,  Rocauto Sport, Federació Catalana de Ciclisme i a l’Ajuntament de Mont-roig.