Ets aquí
Inici > General > Esports > LA JÚLIA ALTÉS GUANYA L’ARGENT AL PRINCIPAT D’ANDORRA

LA JÚLIA ALTÉS GUANYA L’ARGENT AL PRINCIPAT D’ANDORRA

Miquel Anguera, “Beatet” – Andreu Pérez Chaparro

22-04-2024

La judoka mont-rogenca Júlia Altés i Obiols, va guanyar la medalla d’argent en el XXXII Torneig Internacional de Judo de la Vila d’Andorra. Hi va participar en la categoria de “pollets” (a Catalunya equival a categoria benjamí), de menys de 34 kg.

Va competir en una lliga de 4 judokes. El primer combat el va guanyar amb gran superioritat. El segon el perdé, essent molt disputat i faltant pocs segons per a la fi. El 3r i darrer encontre el va guanyar i, com son germà Jordi, obtingué la medalla d’argent.

En aquest 32è torneig hi van participar andorrans, catalans, espanyols, francesos i portuguesos. L’enhorabona per l’argent i a continuar!!