Ets aquí
Inici > General > Miró i Mont-roig > LA FUNDACIÓ MAS MIRÓ FA PÚBLICA L’APORTACIÓ DE L’ESTAT

LA FUNDACIÓ MAS MIRÓ FA PÚBLICA L’APORTACIÓ DE L’ESTAT

Redacció

29-12-2017

El passat 19 de juny, la vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, va visitar el Mas Miró i va signar un protocol de col·laboració amb la Fundació mont-rogenca, i en nom de la Subsecretaría de Estado de Turismo, com a nou patró de la Fundació Mas Miró. No obstant, encara no s’havia fet públic l’aportació econòmica que hi destinarien.

El passat divendres, 15 de desembre, el Consell de Ministres va acordar una aportació de 200.000 € de l’Estat a la Fundació Mas Miró, per ajudar a l’obertura del Mas al públic, previst per al proper 20 d’abril (125è aniversari del naixement del genial artista).

Fins ara s’han dut a terme els treballs de rehabilitació i conservació de la primera fase, que van començar al març del 2017  i que han suposat una inversió d’uns 400.000 € i permetran obrir al públic el taller del pintor i l’entorn de la casa.

També direm que s’han recuperat unes 10 hectàrees de la finca que ja estan destinades a horta ecològica. Aviat també s’hi plantaran ametllers i garrofers, per recuperar un paisatge ben comú en el Mont-roig de principis del segle passat (quan Miró hi vingué per primer cop) i també actual.

És una molt bona notícia que celebrem amb tota la Fundació Mas Miró.

20171229 Aportació de l’Estat al Mas Miró

Top