Ets aquí
Inici > General > Noticiari > EL MUNICIPI DE MONT-ROIG CELEBRA EL 8M, DIA INTERNACIONAL DE LA DONA

EL MUNICIPI DE MONT-ROIG CELEBRA EL 8M, DIA INTERNACIONAL DE LA DONA

Miquel Anguera, “Beatet”

27-03-2024

Un total de tretze actes, entre els dies 6 i 21 de març, s’han dut a terme per celebrar el 8M, Dia Internacional de la Dona, amb la col·laboració de l’Ajuntament i l’organització de les dues biblioteques, Joan Miró i Miramar, la Unió de Dones, l’Associació Deixa’t Abraçar, les escoles Mare de Déu de la Roca, Joan Miró, Marcel·lí Esquius i el CAP de Mont-roig.

La primera activitat va començar el dia 6, a la biblioteca Joan Miró, amb un conte i taller a càrrec de la Loli Beltran per a infants de 3 anys. L’endemà, teatre per als infants de 1r, de les escoles Mare de Déu de la Roca, Joan Miró i Marcel·lí Esquius al Polivalent de Miami. Al mateix dia, a la biblioteca Miramar, un conte per als infants de 3 anys.

El dia 8M, divendres, es feu la lectura del Manifest Institucional, a la Casa de la Vila a Mont-roig i a les oficines municipals de Miami, ambdues al matí. També el dia 8, trobada de dones empresàries i emprenedores al restaurant Casablanca, a Miami, mentre que a la Casa de Cultura tingué lloc un taller de Biodansa (Associació Deixa’t Abraçar).

El dia 9, dissabte, a l’Església Vella, ioga a càrrec de la Xènia Toda (Unió de Dones). El dia 13, dimecres, la psicòloga Marta Saún del CAP de Mont-roig oferí la xerrada: “Ansietat, emocions, gènere”. Dijous 14, a la biblioteca Miramar, es presentà el llibre “El meu nom és clítoris”. El dia 16, dissabte, l’Associació Deixa’t Abraçar va organitzar un taller de Biodansa al Polivalent. El dimarts dia 19, la Companyia Kamaleonik oferí l’espectacle Micro Macho al Polivalent de Miami. Per acabar els actes programats, el 20 i 21 a la Casa de Cultura Agustí Sardà, la Unió de Dones de Mont-roig va organitzar un taller de confecció d’un “sac tèrmic de llavors”. Per acabar les activitats del 8M, tingué lloc un recital de Poesia Feminista a la biblioteca Miramar.

.

.

.

Top