Ets aquí
Inici > General > Noticiari > LA COLLA GEGANTERA DEL BARRI DELS 6 CARRERS I ELS GRALLERS DE MONT-ROIG PORTEN UN RAM DE FLORS A LA M. DE D. DE LA ROCA

LA COLLA GEGANTERA DEL BARRI DELS 6 CARRERS I ELS GRALLERS DE MONT-ROIG PORTEN UN RAM DE FLORS A LA M. DE D. DE LA ROCA

Miquel Anguera, “Beatet”

12-06-2024

Després del segon acte (i penúltim), com fou la Trobada Gegantera del dissabte 8 de juny de celebració dels 40 anys del naixement dels gegants Miquel i Roca del nostre Barri, i també dels Grallers de Mont-roig, una trentena dels seus membres es van trobar el diumenge 9 de juny dalt del santuari de la Mare de Déu de la Roca per fer-li ofrena d’un ram de flors en homenatge, cortesia i agraïment a la patrona de la nostra Vila.

El preciós pomell de flors fou confeccionat per la nostra companya Mar Grifoll i la presidenta del Patronat, M. Neus Mendoza, ens va acompanyar en un matí un xic ventós del diumenge quan tot Europa votava el futur de la UE. Unes quantes fotografies en van ser testimonis i un trosset dels goigs a la Mare de Déu de la Roca foren cantats en la intimitat del cambril, per part dels assistents. Diversos curiosos visitants que en aquells moments es trobaven a l’Ermita, tampoc es van voler perdre el nostre senzill acte d’estima i homenatge a la nostra patrona. Com tots sabeu, segurament, la devoció del poble de Mont-roig i comarca a l’excelsa patrona ja està documentada l’any 1230.

Un tros de matí molt emotiu i ben aprofitat. 40 anys de fal·lera gegantera bé que s’ho valen!!

.

.

.

Top