Ets aquí
Inici > General > Esports > EL CE L’ARENY PRESENTA EL LLIBRE “SOLO ES ANDAR” DE SERGILATORRE A LA BIBLIOTECA DE JOAN MIRÓ

EL CE L’ARENY PRESENTA EL LLIBRE “SOLO ES ANDAR” DE SERGILATORRE A LA BIBLIOTECA DE JOAN MIRÓ

Miquel Anguera, “Beatet” – CE L’ARENY

13-06-2024

El CE L’ARENY va presentar ahir, 12 de juny, a les 7 de la tarda, el llibre “Solo es andar” de l’escriptor reusenc, Sergi Latorre, a la biblioteca Joan Miró de Mont-roig.

Va presentar l’acte Gisela Cabré (sòcia de l’Areny) i és qui feu una sèrie de preguntes a l’autor sobre anècdotes i aventures del llibre que versa sobre el viatge transpirinenc que va des del Cantàbric fins a la Mediterrània. L’autor és un enamorat dels viatges i de les novel·les.

Un bon grup de mont-rogencs acompanyaren l’autor del llibre en l’acte de presentació i es feren una colla de preguntes sobre com i què menjaren, on dormien, etc. en aquesta llarga i dura travessia.

L’hora de presentació va passar volant i hom en restà ben satisfet i trobà la presentació molt interessant i entretinguda.

Van donar suport a l’acte, a més del CE l’Areny, l’Ajuntament de la Vila, Biblioteques Públiques de Catalunya i la biblioteca local Joan Miró.

El Centre Excursionista l’Areny no solament promou actes esportius amb un èxit total sinó que, a més, també en promou de culturals i socials com aquesta presentació.

Moltes gràcies al CE l’Areny i a la Biblioteca per promocionar aquestes activitats.

.

.

.

.

Top