Ets aquí
Inici > General > Noticiari > JUDIT ROBERT PRESENTA EL SEU NOU LLIBRE “SOM XUTS”

JUDIT ROBERT PRESENTA EL SEU NOU LLIBRE “SOM XUTS”

Redacció

03-08-2017

En una plaça de Joan Miró plena de gom a gom, la Judit Robert, a petició de l’Associació d’Empresaris i Comerciants de Mont-roig, va presentar el seu nou llibre, “Som Xuts”, en format de conte per a la mainada, però ben segur que també agradarà als adults. Tracta sobre història, temes i coses de Mont-roig i el seu terme. És d’una lectura amena i molt fàcil i compta amb unes magnífiques i originals il·lustracions de l’artista local, Cristina Rom i Clariana. El disseny és de la filla de l’autora, Laura Vernet. L’editorial, altra cop és Ganzell (i van ja…) i ha comptat amb la col·laboració també de: Joaquim Corts, Georgina Ferré, Mia Fortuny, C.E. l’Areny, Josep Quesada, Marçal Aragonès, Miquel Anguera, Anscari Paredes, Marcel·la Aguiló i Alba Medico.

El llibre repassa i visita llocs com l’Ermita, la cova d’en Patou, les restes romanes del velòdrom, parla de la Fira, dels gegants, de les llegendes de Mont-roig, de la Pedra dels Àngels, del Peiró, del Centre Miró i de Joan Miró, de les barraques de pedra seca (ara que en tenim 5 que són BCIN), l’estany Salat, Miramar, etc.

En resum, un llibre curosament pensat, magnífic i que agradarà a tothom. Van fer la presentació de l’acte la presidenta de l’AEC, alguns dels col·laboradors, l’editor Eduard Boada i l’alcalde de Mont-roig.

La Pitota i el Pitot, els seus grallers i els de Mont-roig, es van voler afegir a la festa i van cloure l’acte amb una simpàtica ballada que feu les delícies de la mainada.

L’enhorabona a l’AEC de Mont-roig (Associació d’Empresaris i Comerciants) per aquesta bona idea i especialment a la Judit Robert pel seu treball.

Un llibre que fou comprat amb avidesa per molts dels presents i que cal dir que també es pot comprar a la llibreria Rom i a l’Estanc.

20170803 Llibre Som Xuts

Top