Ets aquí
Inici > General > Noticiari > JORNADES CULTURALS A L’INSTITUT A. BALLESTER. EXCURSIONS

JORNADES CULTURALS A L’INSTITUT A. BALLESTER. EXCURSIONS

Miquel Anguera, “Beatet”

03-04-2023

S’ha acabat el II trimestre d’aquest 2023 i les darreres activitats del nostre Institut Antoni Ballester han estat les Jornades Culturals. Tres han estat les excursions fetes per conèixer el nostre entorn com a darrera activitat del trimestre.

Els alumnes de 1r d’ESO havien d’anar a l’Areny, una cinquantena, amb els seus professors. La caminada, evidentment, no hi ha pogut arribar perquè ara també està tancat l’accés pel camí secular, després de les esquerdes detectades fa ben poc. Els professors han hagut de canviar ràpidament les activitats (tampoc es pot passar pel camí dels Carlins), per no perdre l’excursió programada, canviant l’itinerari i acabant al Peiró, després de passar pel barrancó central a tocar del camí enquitranat de l’Ermita i passant per les baumes (o balmes). Fa pocs anys es va netejar pagant la Diputació.

Els de 2n han sortit cap a Vilanova d’Escornalbou (serien una seixantena), a la zona esportiva, també amb els seus professors, on han esmorzat i han jugat al camp de futbol i a la pista de futbol sala i handbol. Eren una seixantena. Hi han anat pels Set Ponts (riera de Vilanova), camí de la Partició i camí dels Quarts.

Tercer d’ESO han anat a la platja de la Llosa de Cambrils per poder gaudir del bon temps, activitats de lleure i així poder cloure aquest segon trimestre. També hi han anat una cinquantena llarga amb els seus professors. Quart d’ESO s’ha quedat a l’Institut, amb la seva feina més habitual.

.

.

.

Top