Ets aquí
Inici > General > Món Municipal > AJORNAT EL PLE MUNICIPAL ON ES PREVEIA D’APROVAR LA COMPRAVENDA DELS TERRENYS DELS COMELLARETS A L’EMPRESA COREANA LOTTE ENERGY MATERIALS

AJORNAT EL PLE MUNICIPAL ON ES PREVEIA D’APROVAR LA COMPRAVENDA DELS TERRENYS DELS COMELLARETS A L’EMPRESA COREANA LOTTE ENERGY MATERIALS

Miquel Anguera, “Beatet”

24-01-2024

El proppassat 11 de gener, dijous, estava convocat un ple extraordinari del consistori mont-rogenc per dur a terme l’aprovació de la compravenda dels terrenys dels Comellarets a l’empresa sud-coreana Lotte Energy Materials que, com tothom ja sap, vol implementar als esmentats terrenys una fàbrica de bateries per a cotxes elèctrics.

Doncs, segons explicava el Diari de Tarragona, l’Ajuntament ha comunicat que dita compravenda s’ha ajornat perquè l’empresa coreana vol retardar la signatura del contracte per manca de claredat en el redactat del contracte i que el problema no està en el contingut del contracte (“que ja està tancat i definit”) sinó en “com està redactat”.

L’Ajuntament també ha informat que només es tractaria d’una qüestió de setmanes poder tancar els detalls pendents en el redactat del contracte. Òbviament, el plenari on es volia aprovar aquesta compravenda també ha estat ajornat esperant el nou redactat.

Per acabar, direm que, segons fonts municipals, es preveu que les obres de construcció als Comellarets podran començar el proper mes de setembre i que la producció de la planta no començarà fins al proper 2025.

Una assemblea de l’Ajuntament adreçada al poble, per explicar tot això, no hagués estat de més.

.

Presentació de LOTTE al poliesportiu (23-10-23)

.

.

Top