Ets aquí
Inici > General > Noticiari > JOAQUIM CORTS GUANYA EL PREMI DE FOTOGRAFIA DE L’OMM (ORGANITZACIÓ METEOROLÒGICA MUNDIAL) EN LA CATEGORIA DE MENCIONS HONORABLES PER AL CALENDARI DE 2024

JOAQUIM CORTS GUANYA EL PREMI DE FOTOGRAFIA DE L’OMM (ORGANITZACIÓ METEOROLÒGICA MUNDIAL) EN LA CATEGORIA DE MENCIONS HONORABLES PER AL CALENDARI DE 2024

Miquel Anguera, “Beatet”

14-12-2023

Cada any l’Organització Meteorològica Mundial (OMM) organitza un concurs fotogràfic per a la publicació d’un calendari anual. Per aquest proper any 2024 s’hi van presentar milers de fotos d’arreu del món. L’OMM va seleccionar les millors 75 fotos que mostren fotos de qualitat que fan palès persones i comunitats que treballen en l’acció contra el canvi climàtic i il·lustren per què la tasca de la comunitat de l’OMM és tan important per protegir les persones de les forces de la natura. També il·lustren la necessitat de protegir el nostre planeta de l’impacte de les activitats humanes.

El Jurat de l’OMM (format per fotògrafs, meteoròlegs, científics i experts en comunicació) va prendre la decisió final basant-se en el talent tècnic i artístic, així com l’equilibri geogràfic de la foto.

La foto del mont-rogenc Joaquim Corts fou presa al Port Illa de Mar (Deltebre) titulada “Dream mornings” i fou la premiada en la categoria de mencions Honorables per al calendari de la OMM 2024. També direm que va ser l’única fotografia premiada de totes les presentades per fotògrafs de l’Estat espanyol.

Aquesta mateixa foto del Delta ha estat publicada a la pàgina oficial de les Nacions Unides. Joaquim, moltes gràcies i l’enhorabona per aquest premi al teu treball i art!!

La fotografia premiada

Top