Ets aquí
Inici > General > Esports > II CURSA DE LA DONA (II MOSTRA D’ENTITATS DE MONT-ROIG)

II CURSA DE LA DONA (II MOSTRA D’ENTITATS DE MONT-ROIG)

Redacció

03-10-2017

Dins del marc de la II Mostra d’Entitats, la II Cursa de la Dona que fou organitzada pel C.E. l’Areny, fou una de les activitats més rellevants de dita Mostra el passat diumenge 24 de setembre.

Dues-centes seixanta-vuit dones es van inscriure en aquest itinerari per Mont-roig que va portar el color lila, el dinamisme i la competició (per a algunes) pels carrers i places de la nostra Vila. Un bon avituallament al final dels 5 quilòmetres (aigua, fruita, pastes…) va posar cloenda a l’esforç d’un grapat de nenes i dones que, dissortadament, encara han de lluitar pels seus drets. Poc importa qui va guanyar ni els regals que van rebre però resulta evident que l’esforç esmerçat per totes elles i els organitzadors faran que la gent ens mentalitzem una mica més contra el càncer de mama i a favor dels drets de la dona, sovint menystinguts. El Sr. Alcalde, en un petit parlament, digué que l’Ajuntament aportaria la mateixa quantitat de diners que les inscripcions a la cursa (per cada inscrita, un euro a favor de la Lluita Contra el Càncer, donada al Grup Agata).

Van patrocinar la cursa: Clinvet, Bar Plaça, Restaurant Lucciano’s, Càmping Els Prats Vilage, i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Mont-roig, Cal Sendra, Gamma, Estudi Vital, La Borda d’en Manel, Estudi Marcel·la, Sic 19, Pensat per a tu, Mont-verd, Can Manel, Cassola, Solivelles, Perruqueria Detalls i Savasun D. Botigo.

Una cursa que, ben aviat, serà un referent en la nostra comarca per la seva implicació i solidaritat. Gràcies C.E. l’Areny!

20171003 II Cursa de la Dona

Top