Ets aquí
Inici > General > Noticiari > CONCERT DE LA CORAL SANT MIQUEL A LA PLAÇA DE L’ESGLÉSIA

CONCERT DE LA CORAL SANT MIQUEL A LA PLAÇA DE L’ESGLÉSIA

Redacció

28-09-2017

Dins de la celebració dels 30 anys de la inauguració de l’edifici del Casal d’Avis de Mont-roig, fou programat un concert de la Coral Sant Miquel el passat dissabte 23 de setembre, per l’esmentada entitat.

El concert versà sobre Cançó Catalana i, entremig de les cançons el rapsode montbrionenc Pere Francesch anava oferint fragments i poesies des dos balcons de la plaça, cosa que agradà molt, a més d’ésser força original.

Les cançons que oferí la Coral van ser: Per tu ploro, La dama de Mallorca, El fadrí, Sir Nasir, Pirineu, La Moreneta, La Santa Espina, Sardana del Vallespir, i la Gavina. Les harmonitzacions eren del director de la Coral, Joan Carles Blanch que dirigí el concert. Rosa Bermúdez i Noèlia Aranda, foren les solistes. També actuà, amb una cançó, la mont-rogenca Dimitra. Força gent a escoltar el reeixit concert que comptà amb la col·laboració del càmping La Torre del Sol i l’Ajuntament de Mont-roig.

La vetllada acabà amb el cant de l’Estaca de Lluís Llach (va marxar la llum pública) i de l’himne nacional de Catalunya: Els Segadors.

Concert de la Coral Sant Miquel

Top