Ets aquí
Inici > General > Noticiari > MOSTRA D’ENTITATS

MOSTRA D’ENTITATS

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Redacció

01-10-2016

El cap de setmana del 24 i 25 de setembre, el parc Maria Martori acollí la “ I Mostra d’Entitats”, un ampli ventall d’activitats lúdiques organitzada per l’Associació d’empresaris i comerciants de Mont-roig, en la qual van col·laborar diverses entitats del nostre poble.

El Grup de Colònies i Esplai “Els Brivalls” van participar amb una gimcana, el Centre d’Estudis Mont-rogenc amb el Joc de l’auca, l’Associació de Jubilats i la Unió de Dones amb una mostra de rummikub i altres jocs de taula, la Colla Gegantera del Barri dels 6 Carrers, la del Barri de Dalt “Pitota i Pitot” i els Grallers de Mont-roig amb una ballada de gegants, el Grup d’Armats van oferir la possibilitat de vestir-se d’armat, el Grup sardanista la Rotllana Mont-rogenca va ensenyar a ballar el Ball de Coques, el Club de boxa La Roca oferí una exhibició de formes de boxa olímpica en edat escolar, els Amics de la Poesia i el Grup de teatre els Xuts oferiren una actuació, el Centre Excursionista L’Areny organitzà la 1a Cursa de la Dona, amb una masterclass d’aeròbic per a les participants (la recaptació va anar a favor de la lluita contra el càncer, i cal destacar l’alta inscripció a la cursa, amb 289 inscrites). Les guanyadores de la cursa: 1a Laia Sabaté Márquez, 2a Mònica Codines Sánchez i 3a Laura Callau Matas. El Grup de Puntaires de Mont-roig oferí una mostra del seu treball, el Grup de Bitlles organitzà una tirada popular per a petits i grans i la Creu Roja donà una xerrada informativa sobre la utilització del desfibril·lador.

Al final es van sortejar 3 vals de 160 euros per comprar als establiments comercials associats i la festa acabà amb un vermut popular. Una molt bona acollida i participació en la I Mostra d’Entitats de la nostra Vila.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Els Xuts actuant
Els Xuts actuant

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

El grup de Puntaires fent punta de coixí
El grup de Puntaires fent punta de coixí

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Les participants a la sortida
Les participants a la sortida

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Tirant les bitlles
Tirant les bitlles

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

icona-pdf

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Top