Ets aquí
Inici > General > Esports > GRAN ÈXIT DE LA IV CURSA DELS 4 TERMES. UN ANY MÉS, ELS AMICS NORMANDS DE CAUDEBEC ENS VAN TORNAR A VISITAR

GRAN ÈXIT DE LA IV CURSA DELS 4 TERMES. UN ANY MÉS, ELS AMICS NORMANDS DE CAUDEBEC ENS VAN TORNAR A VISITAR

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Redacció

15-02-2017

Amb un gran èxit de participació, el C.E. l’Areny de Mont-roig, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Mont-roig, va organitzar la IV Cursa dels 4 Termes el proppassat diumenge 12 de febrer. Cal dir que aquesta ha estat la primera prova del nou Circuit de Curses per Muntanya del Camp de Tarragona en el present 2017.

Set-cents (el total ofert per l’organització) foren els atletes i aficionats a l’excursionisme que hi van prendre part, amb un nou traçat modificat que passà pels termes de Mont-roig, Vilanova, Colldejou i el Prat. Del total de 700 inscripcions, 631 foren les persones que acabaren les tres proves.

A ¾ de 9 del matí sortia, des la plaça de Miramar, la Caminada amb un recorregut de 10 km i 250 m de desnivell positiu. Un quart més tard sortia la Cursa Clàssic per recórrer els 26,5 quilòmetres, amb 1.250 metres de desnivell. Mitja hora després, sortia la darrera prova atlètica, la Cursa Exprés, amb un recorregut de 15 km i 550 m de desnivell. El dia fou gris amb un fort vent de mar, una mica emprenyador, però amb una temperatura adequada per a la pràctica de l’esport. Les proves acabaren  al poliesportiu municipal.

Els participants en la Caminada foren 129 persones, en la cursa Exprés hi participaren 346 atletes i en la cursa Clàssic hi prengueren part 225 persones.

En la cursa Clàssic (26,5 km) el guanyador fou el mont-rogenc Aleix Toda (Borges Trail), seguit del també mont-rogenc Pol Vilà (CE l’Areny) i 3r Javier Heras (CCE Serres de Mestral). En categoria femenina la guanyadora fou Mayte Colmenarejo, 2a Edurne Zazpe i 3a Carmen Martínez.

En la cursa Exprés (15 km) el guanyador fou Òscar Alfani (CE Allibera Adrenalina), 2n Aleix Solé (Borges Trail) i 3r Álvaro Jumilla (CE Serres de Mestral). En categoria femenina vencé Ester Casajuana (CE Allibera Adrenalina), 2a la mont-rogenca Núria Florencio (CE Serres de Mestral) i 3a Espe Bernat (CE Trail Tarraco). També destaquem el 1r lloc del sènior mont-rogenc Ismael Sabaté i Cabré.

En resum, podem dir que la IV Cursa dels 4 Termes fou un rotund èxit de participació i que l’organització del C.E. l’Areny, un any més, fou modèlica i plena d’encert.

Acabades les tres proves, els voluntaris estaven esperant els participants per oferir-los brou calent, begudes i pa torrat amb llonganissa per refer forces després del desgast.

El lliurament de premis i records va anar a càrrec dels regidors i regidores de l’Ajuntament, presents a l’acte. També cal destacar el sorteig dels diferents regals oferts per diferents persones i empreses que sempre són d’agrair.

Un any més, la nostra ermita de la Mare de Déu de la Roca va acollir els 14 atletes de Caudebec-lès-Elbeuf (11 homes i 3 dones) que, un any més, no es van voler perdre la prova de la cursa dels 4 Termes. Van arribar el divendres 10 de febrer i, a part de l’esmentada cursa, van fer turisme pel nostre poble i comarca. Van visitar el Centre Miró que els va oferir una visita guiada (van quedar realment impressionats amb el pessebre de pedra seca). També van fer una ràpida visita a Tarragona i al nostre nucli de Miami Platja.

El dilluns a primera hora van marxar cap a l’aeroport de Barcelona per tornar a casa seva emportant-se, un any més, un bon cansament, un bon record i l’estimació de les persones que, després d’aquests anys d’agermanament amb Mont-roig, es desviuen perquè tinguin una estança agradable entre nosaltres. I fins l’any que ve!

 

 [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Els corredors de la Cursa Exprés a la sortida
Els corredors de la Cursa Exprés a la sortida

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Corredors a l'Areny
Corredors a l’Areny

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Corredors arribant a la meta
Corredors arribant a la meta

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Els guanyadors de la Cursa Clàssic, l'Aleix Toda i el Pol Vilà, abraçant-se
Els guanyadors de la Cursa Clàssic, l’Aleix Toda i el Pol Vilà, abraçant-se

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Icona PDF

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Top