Ets aquí
Inici > General > Noticiari > GIBERT, DERIVATS DE LA FUSTA REP EL PREMI “NIT DE COMERÇ 2017”

GIBERT, DERIVATS DE LA FUSTA REP EL PREMI “NIT DE COMERÇ 2017”

Redacció

04-11-2017

La fusteria mont-rogenca “Gibert, derivats de la fusta”, en la III edició de la Nit de Comerç 2017, celebrada a Montblanc el passat dissabte 28 d’octubre, ha rebut un reconeixement per la seva trajectòria professional en haver arribat als 80 anys, en la seva activitat.

L’acte ha estat organitzat per la Confederació d’Empresaris de Comerç i Serveis de les Comarques de Tarragona (CECOSECT) i hi han assistit més de 100 persones del món del comerç i dels serveis i han estat lliurats diversos premis en diverses categories.

Altres premiats i reconeguts en aquesta gala han estat la Unió de Botiguers de Cambrils, la Unió de Comerciants i Empresaris de la Selva del Camp, l’Ajuntament de Tarragona i el Port de l’esmentada ciutat. També han estat guardonats la Casa Borrull del Baix Camp, la joieria Santa Gemma de Tarragona, la llibreria Ramon Ortiga de Cambrils, entre d’altres comerciants i empresaris.

Entre les personalitats convidades a l’acte hi havia l’alcalde de Montblanc, Pep Andreu i d’altres representants de la Generalitat, Port de Tarragona i Cambra de Comerç. També havia estat convidat l’ex-conseller Santi Vila, però, per raons òbvies del moment polític que estem vivint, excusà la seva presència.

Moltes felicitats, Guifré Gibert, per aquest reconeixement a la vostra trajectòria professional i familiar. Per molts anys!

20171104 Premi Fusteria Gibert

Top