Ets aquí
Inici > General > Noticiari > FESTES DELS BARRIS DE MONT-ROIG 2019. (2) BARRI DE DALT

FESTES DELS BARRIS DE MONT-ROIG 2019. (2) BARRI DE DALT

Redacció

01-09-2019

Amb el lema “Veniu a gaudir de la Festa”, la Comissió Veïnal del Barri de Dalt va tornar a organitzar la seva festa el cap de setmana dels dies 13 i 14 de juliol.

Les festes van començar el dissabte amb jocs d’aigua per a la mainada, davant la presó i organitzat pel grup de colònies Els Brivalls. A 2/4 de 10 del vespre, al carrer d’Amunt, el sopar popular, que comptà amb uns dos-cents coberts.

L’endemà diumenge 14, Vermut Electrònic, al migdia, amb Dj David Sepu i Dj Jordi F. Llàstima que la pluja va voler fer una mica la guitza.

En resum, una molt bona Festa de Barri que, com alguns recordareu, es van recuperar a mitjans dels anys vuitanta i que aquests darrers temps han tornat a prendre embranzida i de la qual cosa ens n’alegrem molt.

Els organitzadors agraeixen la col·laboració de l’Ajuntament de Mont-roig, Arjona Bernal SL, Cub perruquers, Electricitat Tuset, Aprofitaments Forestals Colldejou SL, Co rentat mont-roig, Vallcofa, Nl-Parking.nl, JNolla electricitat, L’Ermita de Mont-roig, Mundo Jardín, Jaume Olivé fusters, Can Tabares, Olis Tambaler, El Pati de la Granota, Ca l’Anton, 500 Watts Cycling, Vermuts Miró i Ferreteria Mont-roig.

Sopar popular
L’hora del vermut
Top