Ets aquí
Inici > General > Noticiari > FESTA DE L’OLI NOU A MONT-ROIG DEL CAMP

FESTA DE L’OLI NOU A MONT-ROIG DEL CAMP

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Redacció

08-11-2016

El diumenge 6 de novembre va tenir lloc una nova edició de la Festa de l’Oli Nou de Mont-roig del Camp que enguany s’havia de fer al carrer d’Aureli Maria Escarré però, per culpa del mal temps, es va ubicar a l’interior del pavelló poliesportiu. Enguany, aquest recinte va reunir cinc productors i comercialitzadors d’oli del municipi: Anton Blanc, Arran de Terra, Molí del Baix Camp, Olis Solé i el Tambaler, que van posar a la venda l’oli de les seves pròpies collites.

La festa, organitzada per la Regidoria d’Impuls Econòmic de l’Ajuntament de Mont-roig, va començar a les nou del matí i s’allargà fins a la una del migdia. El tiquet de l’esmorzar costava 2 €. Cal dir, també, que l’Ajuntament va posar el bus municipal per facilitar l’assistència a la festa dels veïns de Miami.

A més, es va organitzar un taller infantil de creativitat al voltant de l’oli xxx  i, durant tot l’esmorzar es va comptar amb una actuació musical a càrrec del grup ‘On Fire Band’, que va generar crítiques d’alguns assistents pel volum massa alt de la música.

També hom pogué constatar les queixes de força assistents a la festa que havia comportat la falta de previsió, en el nombre d’assistents a l’esmorzar popular, amb les consegüents molèsties per manca de productes. En properes edicions de ben segur que es millorarà.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Estands del productors d'oli
Estands del productors d’oli

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Estands dels productors d'oli
Estands dels productors d’oli

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Esmorzar popular
Esmorzar popular

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Cuinant l'emorzar a les barbacoes
Cuinant l’emorzar a les barbacoes

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

icona-pdf

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Top