Ets aquí
Inici > General > Miró i Mont-roig > ROSER CAPDEVILA, CREADORA DE LES 3 BESSONES, AL CENTRE MIRÓ

ROSER CAPDEVILA, CREADORA DE LES 3 BESSONES, AL CENTRE MIRÓ

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Redacció

11-11-2016

La molt cèlebre creadora dels contes i dibuixos animats “LES TRES BESSONES”, la molt coneguda Roser Capdevila va passar el passat dia 9 de novembre pel Centre Miró acompanyada per altres cinc persones. Dissortadament en aquell moment no hi havia corrent elèctric per culpa d’una avaria, cosa que aprofitaren els 6 visitants per donar una volta pel nostre poble. Normalitzada la situació lumínica van tornar al Centre Miró per fer una curta visita, amb la promesa que tornarien un altre dia, amb més temps, per poder gaudir més àmpliament i tranquil·la de tot el que conté el nostre espai mironià.

Poc abans de marxar, acabada la visita, va fer palès a les membres de la Junta del Centre Miró que allí es trobaven treballant, que tot el continent i contingut del Centre Miró els agradà moltíssim i amb ganes de tornar un altre dia.

Per deixar constància de la gratíssima impressió del que havien vist (vídeo inclòs) va deixar un dibuix i un curt escrit per deixar constància de la seva visita, amb la paraula: “tornaré”.

Doncs, serà molt ben rebuda altra cop aquesta gran artista com és la Roser Capdevila.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Dibuix i signatura de Roser Capdevila al llibre de visites del Centre Miró
Dibuix i signatura de Roser Capdevila al llibre de visites del Centre Miró

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

icona-pdf

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Top