Ets aquí
Inici > General > Noticiari > JOSEP GIRONÈS PRESENTA 4 GUIES DE SENDERIME PER A PERSONES GRANS I ACTIVES

JOSEP GIRONÈS PRESENTA 4 GUIES DE SENDERIME PER A PERSONES GRANS I ACTIVES

Esther Bargalló

25-04-2023

El divendres 21 d’abril, a la biblioteca Joan Miró, l’escriptor Josep Gironès, força conegut al nostre poble per haver presentat algun dels seus llibres i per la seva vinculació en el camp de la pedra seca, ens visità per parlar sobre les 4 guies de senderisme que ha escrit els darrers temps i que han estat publicades per l’editorial Piolet. Dues d’elles duen per títol: “EL CAMP DE TARRAGONA 15 rutes per a persones grans i actives” i les altres dues: “TERRES DE L’EBRE 15 rutes de senderisme per a persones grans i actives”.

L’acte el presentà l’Anton Bernal, soci del Centre Excursionista L’Areny i company del Josep Gironès en algunes sortides. A continuació, Jaume Ral, responsable de les caminades de l’entitat, dirigí algunes paraules al públic assistent i, tot seguit, l’autor de les esmentades guies, anà comentant algunes de les excursions descrites amb tot detall als seus llibres, acompanyant-les amb imatges projectades en una pantalla.

Josep Gironès ens parlà de la gran varietat i qualitat del paisatge que caracteritza la nostra demarcació, destacant la relació que té aquest amb la cultura, la història i el patrimoni del nostre territori, fent especial menció als nombrosos assentaments ibèrics, enrunats i oblidats que hi ha escampats per les nostres contrades.

Des de Ressò l’animem a continuar escrivint per donar-nos a conèixer d’altres indrets encisadors i desconeguts, que tenim ben a la vora, i que són accessibles per a la majoria de caminadors.

Dues de les guies de senderisme
Josep Gironès fent la presentació, en companyia de Jaume Ral i Anton Bernal
Top