Ets aquí
Inici > General > Noticiari > ES TANCA L’ENTORN DEL PEIRÓ PER L’EXTREM RISC D’INCENDI

ES TANCA L’ENTORN DEL PEIRÓ PER L’EXTREM RISC D’INCENDI

Redacció

16-08-2022

Ressò va observar, despús-ahir, que l’entorn del recinte de la Mare de Déu del Peiró estava tancat per un precinte de la Policia Local, amb un cartell on hi posava que, degut a l’alt risc d’incendi forestal, l’espai restava tancat i no s’hi podia fer cap activitat, ni de lleure, menjar, jugar, acampar, etc. És el primer cop que veiem aquest tancament.

Vista l’actual situació climàtica i la sequera excepcional que estem patint (per primer cop, i de tants i tants dies seguits), no és gens d’estranyar que la Generalitat, amb la col·laboració dels ajuntaments donin aquesta contundent resposta al risc d’incendi forestal, tancant massissos, espais naturals, senders, GR…

No solament a Catalunya, sinó que també arreu del món els milers d’hectàrees cremades estan marcant un rècord negatiu realment excepcional. A Europa és l’any on hi està tenint lloc els més grans incendis de sempre i l’Estat espanyol hi “aporta” més d’un terç. Horrible!!

Tornant al Peiró, direm que el precinte s’hi havia posat el divendres 12 d’agost i que el dilluns dia 15 es va treure perquè les condicions climatològiques havien millorat. A Mont-roig, segons el 3/24 havia donat la màxima temperatura nocturna la matinada de Sant Roc, junt amb Vinebre i algun altre poble.

Esperant la pluja, no perdem l’esperança!!

.

Top