Ets aquí
Inici > General > Noticiari > L’XI CAP DE SETMANA DIATÒNIC A L’ERMITA JA ESCALFA MOTORS

L’XI CAP DE SETMANA DIATÒNIC A L’ERMITA JA ESCALFA MOTORS

Redacció

20-06-2017

Un any més, i ja en van onze, l’Associació de Veïns Muntanya Roja, Cap de Setmana Diatònic de Mont-roig i Quart Minvant, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Mont-roig, el Patronat Mare de Déu de la Roca i Espremedora ja estan preparant l’onzena edició d’aquest festival de música que ja és un únic referent a les comarques del sud del nostre País. Serà del 13 al 16 de juliol (de dijous a diumenge).

Us adjuntem el programa de l’esdeveniment i, com a novetat important, us avancem que, el divendres 14 a la nit, hi haurà la presentació del nou disc del mont-rogenc Guillem Anguera, “14 km”, amb la seva banda de músics. Dissabte, els germans portuguesos Artur i Bitoca Fernandes (acordió i percussions) ens oferiran la seva música popular lusitana. Ambdós concerts estan programats a 2/4 d’11 de la nit a la plaça de l’Ermita. El dissabte, concert a Mont-roig, a la plaça de l’Església (a les 7 de la tarda) i el diumenge (migdia) concert vermut a la plaça de l’Ermita.

No cal dir que tothom hi està convidat i n’estem convençuts que no decebrà ningú. No sempre tenim l’oportunitat de poder escoltar aquests concerts de tanta qualitat en un lloc tan meravellós com és el santuari de la nostra patrona, la Mare de Déu de la Roca.

20170620 XI Cap de Setmana Diatònic

Top