Ets aquí
Inici > General > Esports > EQUIP DE COMPETICIÓ DE L’ESCOLA D’ATLETISME DE MONT-ROIG

EQUIP DE COMPETICIÓ DE L’ESCOLA D’ATLETISME DE MONT-ROIG

Miquel Anguera, “Beatet”

26-11-2022

Aquest escrit pretén mostrar que l’Equip de Competició és una recent secció de l’Escola d’Atletisme de Mont-roig (2022), dins del marc del Club Esportiu l’Areny i el seu objectiu és fomentar la companyonia, unió i ajuda apostant pels valors d’aquest esport: compromís, esforç, constància, superació, ganes de gaudir de l’esport i la muntanya i està format per corredors locals vinculats a l’Escola i d’alt rendiment que, prèviament, han estat seleccionats mitjançant una prova física anual.

En aquest segon any (2023), l’equip tindrà un pressupost per a les curses que els propis corredors escullin córrer. El mànager de l’equip i la junta directiva podrien demanar als corredors de participar en alguna cursa com el Campionat de Catalunya per equips. També hi ha la possibilitat que l’Equip de Competició ampliï la participació a d’altres curses de les nostres comarques, fins i tot concórrer en d’altres curses d’àmbit nacional, estatal i, fins i tot, internacional.

Quins beneficis té pertànyer a l’Equip de Competició? Doncs, tenir llicència federativa de la FEEC gratuïta, la roba esportiva, el mànager de l’equip i el pressupost.

I el finançament? Serà gràcies als sponsors sense que perjudiqui l’Escola d’Atletisme o el C.E. l’Areny. Hi haurà pressupost per a la temporada amb compte corrent independent del C.E. l’Areny.

Què cal per entrar a l’Equip de Competició? Tenir 16 anys, ser del nostre municipi de Mont-roig, tenir el mínim d’un any vinculat a l’Escola d’Atletisme o l’Areny, passar una prova de rendiment l’11 de desembre (per a més informació: Wikiloc  Ruta Prova Equip Competició sub21 2023. El temps mínim de la prova ha estat acuradament pensat pel mànager de l’Equip i la Junta Directiva. Els interessats/des cal que enviïn un correu electrònic a: escola.atletisme@celareny.cat 

També es parla de les obligacions que un atleta té com és ara participar en curses, xerrades, etc.

Balanç de la temporada 2022, molt positiu, especialment en la participació en la Copa Catalana de Curses de Muntanya. Els més rellevants han estat: l’Aleix Toda, Marc Toda (veterà X Copa Catalana Ultraresistència). XX Copa Catalana Curses de Muntanya: Ferran Larroya, Josep M. Julve, Carles Salsench, Pol Vilà, Núria Florencio, Marc Florencio, Joan Cabré, Marc Marginet. Per a més informació:  info@celareny.cat 

No cal dir que estem molt satisfets de comprovar la boníssima tasca que fa el C.E. l’Areny, l’Escola d’Atletisme i ara, a més, l’Equip de Competició, per als nostres joves, adults i veterans i els animem a continuar aquesta tasca perquè som dels que creiem que no tot ha de ser futbol (que també). Gràcies als que ho feu possible!!

.

.

Top