Ets aquí
Inici > General > Noticiari > ELS GEGANTS MIQUEL I ROCA ESTRENEN NOU LOOK PER LA FIRA

ELS GEGANTS MIQUEL I ROCA ESTRENEN NOU LOOK PER LA FIRA

Miquel Anguera, “Beatet”

06-08-2017

El passat dia 3 d’agost, després d’unes quantes setmanes fora vila, en Miquel i Roca, els gegants del Barri dels Sis Carrers tornaven a casa després d’haver passat per mans d’especialistes i reformar-los la cara, el cabell, rentar vestits, etc.

Dins el marc de la Fira 2017, la Colla Gegantera de l’esmentat Barri va voler fer la presentació del nou look, de la mateixa manera que ja ho havien fet els nostres convilatans Pitota i Pitot, del Barri de Dalt, el proppassat mes de juny amb una engrescadora festa de barri i una exposició retrospectiva al Centre Miró.

Dita presentació es feu efectiva el passat dijous, 3 d’agost, a la plaça de Joan Miró (nosaltres ja no diem a la plaça Castelar, ni Generalísimo, ni de la Constitución, ni d’España, ni…).

Doncs bé, la Colla Gegantera del Barri dels Sis carrers va voler presentar les reformes dels seus gegants Miquel i Roca amb una ballada en dita plaça amb la música dels Grallers de Mont-roig. Fou una festa força improvisada, però amb un nombrós públic perquè comptà amb la gent que sortia de la inauguració de l’exposició d’aquarel·les del Lluís Font, la gent que passava per allí i la clientela del bar de Ca l’Anton. Una reeixida festa que, donat que hi havia força mainada resultà d’allò més entretingut.

Les reformes del Miquel i la Roca foren, resumint: rascar-los les mans, treure les capes de pintures i massilles anteriors, rentar-los la roba, arranjar uns quants dits trencats, més d’un cop i pintar-los com al 1984 (data del seu naixement), treure les perruques als gegants, rentar-les i arranjar-los el cap. Nous ancoratges als gegants i reformar la porra del Miquel. Això ha estat, a grans trets, les reformes dels gegants que hom ha pogut admirar, enguany, per la Fira i esperem que durin molts més anys.

20170806 Els gegants Miquel i Roca estrenen nou look

Top