Ets aquí
Inici > General > Noticiari > EL CENTRE MIRÓ ACULL UNA EXPOSICIÓ DE LLUÍS FONT I MUNTÉ

EL CENTRE MIRÓ ACULL UNA EXPOSICIÓ DE LLUÍS FONT I MUNTÉ

Redacció

06-08-2017

El mont-rogenc Lluís Font i Munté mostra, al Centre Miró i en el seu horari habitual, una exposició retrospectiva de les seves preuades aquarel·les des del 3 del present agost fins al 17 de setembre. Amb la col·laboració d’Onada Edicions i l’Ajuntament de Mont-roig, l’organització ha anat a càrrec del Centre d’Estudis Mont-rogencs. Tota la família, els seus amics i molts mont-rogencs que van omplir l’Església Vella (és a dir, el Centre Miró) li van voler fer costat en una data tan entranyable, com és la Fira.

L’acte d’inauguració fou presidit pel Sr. l’Alcalde i amb la presència del director dels SSTT de Cultura de Tarragona i diversos regidors de l’equip de govern i oposició. Van prendre la paraula la presidenta del CEM, la regidora de Cultura, el Sr. Agràs i clogué l’acte l’alcalde de Mont-roig. En Lluís Font, havia pres la paraula, breument, per agrair molt emocionat aquell acte. La llàstima, com sempre, són les dolentíssimes condicions acústiques de l’Església Vella que fan pràcticament impossible poder seguir qualsevol explicació dins de l’actual Centre Miró, així com també la música, cant, teatre, etc.

L’exposició, de fet, fou un emotiu homenatge a l’artista mont-rogenc que sempre ha sabut copsar el seu entorn, majoritàriament del seu poble, i que va aprendre del seu mestre i amic Ceferino Olivé de Reus. En Lluís ha continuat l’obra del seu pare Lluís Font Portal (mort prematurament) i, actualment, el seu fill Lluís Font i Grau també continua aquesta magnífica tasca creativa en la ben difícil tècnica de l’aquarel·la. Un bon grapat de quadres, doncs, restaran a la sala d’exposicions durant unes quantes setmanes i els mont-rogencs tindrem el goig de poder-los admirar. Val la pena, de veritat !

Aprofitant l’avinentesa del teu proppassat aniversari (80 anys), et donem l’enhorabona, Lluís, per la qualitat dels teus quadres i per aquesta trajectòria artística tan dilatada.

20170706 Exposició Lluís Font Munté

 

 

Top