Ets aquí
Inici > General > Miró i Mont-roig > EN LLUÍS FONT AL LLIBRE DE VISITES DEL CENTRE MIRÓ

EN LLUÍS FONT AL LLIBRE DE VISITES DEL CENTRE MIRÓ

Redacció

14-08-2017

Una de les coses que la Junta del Centre Miró acostuma a observar (com tantes altres persones de centres culturals, d’estudis, museus, entitats, etc.), són els escrits que els visitants deixen, al Llibre de visites, en marxar dels respectius centres. Exceptuant  algun escrit (en contra de la llengua catalana), gairebé sempre els visitants acostumen a escriure elogis i coses positives envers el que han observat, llegit, o descobert, especialment si han pogut rebre una visita guiada de la responsable del Centre Miró o bé d’algun membre de la Junta.

Un dels darrers escrits al llibre de visites del Centre Miró l’ha redactat el nostre convilatà Lluís Font i Munté que està oferint a tots els visitants, i fins al 17 de setembre, una exposició retrospectiva de la seva llarga obra pictòrica.

Ens fa especial il·lusió poder-ho publicar perquè en Lluís hi ha dibuixat la nostra estimada Ermita, amb una petita dedicatòria al Centre Miró. Per tant, dedicatòria amb dibuix inclòs, doblement gratificant. Gràcies, Lluís !

20170815 Dibuix Lluís Font

Top