Ets aquí
Inici > General > Miró i Mont-roig > EL PREMI PRITZKER 2017 ATORGAT A L’ESTUDI RCR, DISSENYADOR DEL PROJECTE DE REMODELACIÓ DEL MAS MIRÓ DE MONT-ROIG

EL PREMI PRITZKER 2017 ATORGAT A L’ESTUDI RCR, DISSENYADOR DEL PROJECTE DE REMODELACIÓ DEL MAS MIRÓ DE MONT-ROIG

Redacció

03-03-2017

Abans d’ahir es va donar a conèixer a Chicago, per part de la Fundació Hyatt (creadora del Premi Pritzker), els guanyadors de la 39a edició de l’esmentat premi, considerat el premi Nobel de l’arquitectura. És el primer cop que el reben arquitectes catalans, concretament d’Olot, on el 1988 van començar les seves activitats professionals.

L’estudi RCR, està format pels arquitectes Rafael Aranda, Carme Pigem i Ramon Vilalta i creiem que és una bona notícia no solament per a ells, sinó també per a Mont-roig, tota vegada que són els artífexs del projecte de remodelació del Mas Miró que està en marxa i que esperem que ben aviat pugui ser obert al públic. També ha col·laborat en el projecte l’arquitecte i dissenyador Dani Freixes.

El passat 24 de març de 2015 fou presentat dit projecte a la Casa de Cultura Agustí Sardà i al mateix Mas Miró, amb la presència de la família Miró, autoritats i públic en general.

L’enhorabona als guardonats amb aquest extraordinari premi!

20170303 Premi Pritzker model pel PDF

Top