Ets aquí
Inici > General > Noticiari > CONCERT D’EN GUILLEM ANGUERA QUINTET

CONCERT D’EN GUILLEM ANGUERA QUINTET

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Redacció

13-09-2016

Després de la Marxa de Torxes, l’Ajuntament havia programat un concert també al redós de la Diada. La plaça de mossèn Gaietà Ivern (plaça de l’església) fou la testimoni del concert del Guillem Anguera, en format quintet, que aprofità per fer la presentació del seu nou disc “14 Km”.

Unes 120 persones escoltaren atentament la música del quintet i les pertinents explicacions del músic mont-rogenc (acordió diatònic). Hem de dir, perquè ho vam constatar, que el concert agradà molt, potser perquè el Guillem obrí la seva vessant més íntima amb títols com: Fiona, Eudald (els seus fills), record esborrat (la seva àvia Maria, 14 Km la distància entre Mont-roig i Les Borges, poble de la seva dona) i el públic li ho agraí molt amb forts aplaudiments.

Els 4 músics acompanyants tenen molt de nivell i també van estar a l’alçada del compositor i també foren molt aplaudits (Hèctor, cordes, Jorge, teclat, Isidre, baix, i David, percussió).

Esperem que tingui molt d’èxit aquest proper disc que haurà estat finançat mitjançant un micromecenatge, segons explicà.

Si tot va bé, el podrem tornar a escoltar ben properament, segons es comentà el dissabte.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Actuació del Guillem Anguera
Actuació del Guillem Anguera

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Actuació del quintet
Actuació del quintet

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

icona-pdf

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Top