Ets aquí
Inici > General > Opinió > UNA MICA DE SENY, SI US PLAU, AMB L’ESPORT INFANTIL

UNA MICA DE SENY, SI US PLAU, AMB L’ESPORT INFANTIL

Miquel Anguera, “Beatet”

09-02-2018

El que vam viure el dissabte passat al camp de futbol municipal de Mont-roig fou realment una solemne animalada. Em refereixo al partit de futbol 7 que els prebenjamins de Mont-roig i del Mas Pellicer de Reus van disputar en el campionat de l’esmentada categoria. Poc interessa el resultat de l’encontre. Em pregunto, què cal perquè un àrbitre decideixi suspendre i/o ajornar un partit amb les circumstàncies meteorològiques de l’altre dia? Estem parlant de nanos de 6 anys, no pas d’adults…

Tots recordem (els que hi vam assistir) que, devíem estar a uns 4-5 graus de temperatura amb un vent fortíssim de serè i una sensació de fred realment altíssima (recordo que a la segona part el fort vent va tirar a terra la banqueta dels reserves amb els quatre nanos que hi estaven asseguts). L’únic que recordo que va fer l’àrbitre, això sí, i després de les moltes queixes dels dos entrenadors i d’alguns pocs espectadors (que demanaven d’ajornar el partit) fou permetre que la canalla jugués amb la part superior del xandall damunt la camiseta. Lamentable!

Que els professionals (que per això cobren) o bé els adults, encara que siguin només aficionats, juguin a qualsevol esport a l’exterior (amb vent, pluja, fred, fang, neu, etc.) ho trobo molt bé, correcte i  fins i tot meritori (qui més qui menys ho ha fet moltes vegades a la seva vida esportiva), però fer jugar aquesta canalla de 6 anys… repeteixo: lamentable! Fou un espectacle penós veure com patien aquests nanos la climatologia: mans a les butxaques, botant tota l’estona, amb guants (qui en tenia) bufandes… increïble! A qui correspongui: la nostra més abrandada queixa!

20180209 Futbol i fred

Top