Ets aquí
Inici > General > GUILLEM ANGUERA APORTA A TV3 LA MÚSICA DEL PROGRAMA “TRENQUIN TÒPICS” DE QUECO NOVELL

GUILLEM ANGUERA APORTA A TV3 LA MÚSICA DEL PROGRAMA “TRENQUIN TÒPICS” DE QUECO NOVELL

Redacció

24-03-2019

La música del darrer disc del mont-rogenc Guillem Anguera, “14 km”, s’ha pogut escoltar a TV3, en els dos darrers programes Trenquin Tòpics, dirigits pel conegut i famós actor i director Queco Novell. El títol de dits programes són Seny i rauxa (13 de març) i Pencaires (20 de març).

Vam poder identificar les 4 cançons de l’esmentat CD: Viatge en tàndem, 14 km, Denominació d’origen i Eudald. No cal dir que dit descobriment ens ha causat sorpresa i satisfacció i observem com, poc a poc, la música d’aquest jove mont-rogenc es va coneixent més.

Properament el Guillem, a part de preparar el XIII Cap de Setmana Diatònic a la nostra estimada Ermita de la Mare de Déu de la Roca i a Mont-roig, també treballa en l’organització del concert que tindrà lloc, properament, en un acte organitzat per la Generalitat de Catalunya i l’Associació per la Pedra Seca i l’Arquitectura Tradicional, en reconeixement a la catalogació, per part de la Unesco el passat novembre, de les construccions de pedra seca com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat.

Ja informarem, convenientment, de la data, hora i localitat de l’esmentat acte institucional per celebrar l’efemèride de dita catalogació de la pedra seca. Volem esmentar, per acabar, que els mont-rogencs Esther Bargalló i Josep Miquel Martí Rom han tingut molt a veure en aquesta concessió de la Unesco, pel seu treball i dedicació.

Caràtula del disc 14 Km
Top