Ets aquí
Inici > General > Món Municipal > EL CONSISTORI DE MONT-ROIG APROVA EL PACTE DE MUNICIPI

EL CONSISTORI DE MONT-ROIG APROVA EL PACTE DE MUNICIPI

Miquel Anguera, “Beatet”

04-07-2020

El passat 30 de juny, el ple extraordinari de l’Ajuntament de Mont-roig va aprovar, per unanimitat, el Pacte de Municipi per a la reconstrucció social i econòmica de casa nostra, després d’un temps de treballs per arribar a un consens de tots els grups municipals.

Els representants de tots els electors de Mont-roig sorgits de les eleccions municipals de l’any passat, s’han posat d’acord per destinar més de 4 milions d’euros del pressupost de 2020 per lluitar contra les conseqüències de la Covid-19, tan socialment com econòmica.

L’esmentat ple, s’ha tornat a celebrar d’una forma telemàtica i s’ha aprovat l’esmentat Pacte de Municipi per tirar endavant una munió d’actuacions adreçades especialment a les persones més vulnerables, crear ocupació i ajudar les empreses locals en la seva recuperació econòmica. Recordem tots els sis grups municipals que hi han donat suport: PSC-CP, Junts per Mont-roig-Miami, ERC-Moviment d’Esquerres-AM, Ara Mont-roig Miami-Verds per Més, Ciutadans-Partido de la Ciudadanía i Plataforma Impulso Miami-Mont-roig.

S’han aprovat 68 mesures per poder dur a terme els ajuts previstos a la ciutadania i empresariat local i tots els grups han deixat palès l’esforç de tots per arribar a un acord que, malgrat no ser un acord de cada grup, sí que ha estat de consens.

En el proper ple ordinari d’aquest mes de juliol, es durà a terme l’aprovació de la modificació de crèdit del pressupost de 2020, dels més de 4 milions d’euros per aconseguir pal·liar la profunda crisi econòmica que ens ha caigut a sobre a causa de la Covid-19.

Del total de més de 4 milions d’euros, 567.000 es destinaran a mesures socials, 3,3 ME serviran per fomentar l’economia local i la creació de llocs de treball i 181.000 € per a accions d’espai públic, protocols i per fer una administració més àgil i segura, segons el comunicat de l’equip de govern.

Esperem que aquestes decisions del nostre consistori, que tots aplaudim, serveixin per millorar la situació de la nostra ciutadania, donat que totes les previsions apunten que l’actual crisi serà molt més llarga i dura que la que tinguérem l’any 2008.

Ple i votació telemática
Top