Ets aquí
Inici > General > Noticiari > EL COL·LECTIU AVIS I ÀVIES PER LA LLIBERTAT SÓN REBUTS A MONTSERRAT PER L’ABAT EMÈRIT

EL COL·LECTIU AVIS I ÀVIES PER LA LLIBERTAT SÓN REBUTS A MONTSERRAT PER L’ABAT EMÈRIT

Miquel Anguera, “Beatet”

22-06-2018

El passat divendres 15 de juny, un autocar de Mont-roig es desplaçà a l’abadia de Montserrat, juntament amb més de 800 avis de diferents localitats de la nostra geografia, per demanar la llibertat dels presos polítics i a favor dels exiliats, ser rebuts per l’abat emèrit, Sebastià Bardolet, i escoltar l’Escolania de Montserrat en el cant de la Salve i el Virolai.

De les 40 persones de Mont-roig que vam anar a Montserrat, 7  eren de Colldejou, els quals ens van voler acompanyar per passar una jornada molt emotiva, distesa i festiva; amb fresqueta a primera hora i ben calorosa durant el dia.

De la trobada d’avis i àvies a Montserrat (del grup Taca d’Oli), hi eren presents gent de Tarragona, Riudoms, Cambrils, Vic, Tortosa, Parets del Vallès, Reus, La Canonja, Sta. Perpètua de Mogoda, Mollet del Vallès, Mataró, Vila-seca, La Pobla de Mafumet, Vilallonga del Camp, El Morell i, com ja hem dit, Mont-roig.

En sortir d’escoltar l’Escolania ens vam fer una foto de grup i vam cantar Els Segadors. Un breu parlament d’un representant de cada localitat (l’Anna M. Mestre va parlar per Mont-roig) i un dinar de germanor van cloure la jornada.

No voldríem tornar a Montserrat per haver de reiterar la llibertat dels presos polítics i el retorn dels exiliats. Hi voldríem tornar per celebrar qualsevol pas endavant. Tenim pressa.

20180622 Avis i Àvies a Montserrat

Top