Ets aquí
Inici > General > Noticiari > EL GRUP DE COLÒNIES ELS BRIVALLS CELEBREN 35 ANYS DE VIDA

EL GRUP DE COLÒNIES ELS BRIVALLS CELEBREN 35 ANYS DE VIDA

Redacció

22-06-2018

Del 15 al 17 de juny el Grup de Colònies “Els Brivalls” han celebrat els seus 35 anys de vida i no sembla pas que vulguin afluixar en les seves activitats, especialment de preparació i organització de les tandes de colònies que, any rere any, han anat celebrant des d’aquell ja llunyà estiu de 1984, quan l’Associació de Joves Roca Ferma va organitzar la primera tanda de colònies d’estiu (mireu Ressò  n. 8, pàg. 16).

La festa ja començà el divendres dia 15 amb activitats i tallers per a la gent jove i actuació de L’Invisible titelles. La jornada acabà amb discoteca mòbil. El dissabte dia 16 tingué lloc la festa holi i vermut popular al matí i, a la tarda, concert karaoke kids de  caire familiar. A partir de les 00,00 Concert jove amb karaoke band, per acabar la festa amb discoteca jove amb Maiol Navarro, Dj Willow i Dj Ferran.

El diumenge 17 de juny, tingué lloc un acte institucional de celebració dels aniversaris dels Brivalls i del K1.Van parlar els tècnics del Casal de Joves, dos representants dels Brivalls i va cloure l’acte l’alcalde Fran Morancho.

Per acabar la festa, tingué lloc un berenar popular i la ballada dels gegants del Barri de Dalt, Pitota i Pitot, amb els seus grallers i el Miquel i Roca del Barri dels 6 Carrers, acompanyats dels Grallers de Mont-roig.

La festa comptà amb la col·laboració de l’Ajuntament de Mont-roig, Brivalls, K1, Kdat, Vermuts Miró de Reus, les dues colles geganteres i gralleres de la Vila, l’Invisible titelles i els Dj suara esmentats. Brivalls, que per molts anys pugueu organitzar colònies d’estiu i tants i tants actes festius i culturals! Moltes gràcies!

20180622 Els Brivalls fan 35 anys

Top