Ets aquí
Inici > General > Noticiari > FESTA DE SANT JORDI 2015

FESTA DE SANT JORDI 2015

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Redacció

25-04-2015

A la plaça de l’Església (Mn. Gaietà Ivern) i a la de Joan Miró es van concentrar els actes de la festa de Sant Jordi, Patró de Catalunya, que l’Ajuntament havia programat per enguany.

El passat diumenge, els Amics de la Poesia ja van celebrar la seva trobada de primavera a la Casa de Cultura, amb notable èxit de públic a la sala de Plens i, el dimarts a la Biblioteca municipal, sengles actes de contacontes (organitzat pel col•lectiu el Brot) i la presentació del llibre “Pinzellades i retalls” de Rosa Pàmies ja havien començat la celebració dels actes de la diada del nostre Patró.

El dijous dia 23, a partir de les 5 de la tarda, amb un temps esplèndid de sol i bonança, a la plaça de mossèn Ivern, ja començaren la venda de roses i llibres. A 2/4 de 6 tingué lloc un espectacle infantil titulat: “Tut-Tururut Princesa” a càrrec de la Companyia La Bleda, amb un nombrós públic infantil que xalà d’allò més.

A continuació el Grup Sardanista la Rotllana celebrà el 35è aniversari de la seva fundació, amb una ballada de sardanes acompanyades per la cobla Reus i amb l’actuació del Grup de Dansaires del Penedès. Uns actes amb una gran concentració de mont-rogencs que no es volgueren perdre una diada tan emotiva i especial com és Sant Jordi.

A partir de les vuit, i a la plaça de Joan Miró, tingué lloc l’anunciat concert de Sant Jordi, a càrrec de la Coral del Casal del Mar de Cambrils, dirigida per David Molina i la mainada de l’Aula Municipal de Música Baptista Nogués de Mont-roig i la Coral Sant Miquel, dirigits per Joan Carles Blanch, que oferiren un variat repertori de cants i que foren molt aplaudits.

Un any més, Sant Jordi omple els carrers i places de llibres, roses, senyeres, alegria, joia i participació dels ciutadans. Mont-roig, no en fou pas una excepció i, a més, ja és una festa que els catalans hem sabut exportar al món. Per molts anys![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

La festa a la plaça Mn Gaietà Ivern
La festa a la plaça Mn Gaietà Ivern

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Parada de llibres a la plaça
Parada de llibres a la plaça

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Parada de llibres a la plaça
Parada de llibres a la plaça

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Espectacle infantil a càrrec de la Companyia La Bleda
Espectacle infantil a càrrec de la Companyia La Bleda

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Comments are closed.

Top