Ets aquí
Inici > General > Esports > EL CLUB ATLÈTIC MONT-ROIG COMENÇA LA CELEBRACIÓ DEL SEU PRIMER CENTENARI

EL CLUB ATLÈTIC MONT-ROIG COMENÇA LA CELEBRACIÓ DEL SEU PRIMER CENTENARI

Miquel Anguera, “Beatet”

19-01-2022

El divendres 14 de gener es va començar a posar en marxa la celebració del primer Centenari de vida del Club Atlètic Mont-roig. La Junta Directiva del Club va organitzar la primera activitat del Centenari, amb una exposició de fotografies des del 1922 fins als nostres dies, futbol femení inclòs.

Una setantena de persones van assistir a la inauguració de l’exposició a l’Església Vella. Va presentar l’acte el Josep Rovira i va donar la paraula al vicepresident de la Federació Catalana de Futbol per Tarragona i també va parlar el diputat de Cultura de la Diputació. Posteriorment va dir unes paraules el regidor d’Esports de l’Ajuntament i el va seguir l’actual president del Club Atlètic Mont-roig, Xavi Anguera, explicant activitats i futur del Club. Va cloure l’acte el Sr. Alcalde amb unes breus paraules.

Aprofitant l’exposició fotogràfica es va presentar la samarreta  oficial commemorativa  del Centenari del Club, que va agradar molt. També es poden admirar en aquest  certamen, a part de moltes fotografies dels diferent equips del Club al llarg dels anys, una sèrie de documents, tampons, entrades, cartes, fitxes de jugadors, alguna copa guanyada i un llarg etcètera.

Durant l’any podrem assistir a diverses activitats com futbol, concerts, actes lúdics, xerrades, etc. Voldria destacar la molt important tasca de recerca i captació de documents de l’ACAM (Associació Cultural Arxiu i Memòria) de Mont-roig. La seva tasca ha estat i serà imprescindible.

També direm que es va poder sentir pels altaveus (malgrat la pèssima acústica de l’Església Vella) l’Himne del Centenari amb lletra del mont-rogenc Josep Sancho i la música a càrrec d’Isaac Costablanca amb l’acompanyament del grup Death or Glory també amb els mont-rogencs Jaume Gispert i G. Gibert i Gran.

L’Himne oficial i institucional del Club Atlètic Mont-roig, fou encomanat al Guillem Anguera (música) i a un servidor (la lletra), el 1997 per celebrar les noces de Platí del Club. Actualment la Coral Sant Miquel, sota la direcció de Joan Carles Blanch, estan preparant el seu enregistrament per a les properes setmanes.

Per acabar, direm que el nostre Club té més de 175 socis i més de 125 jugadors, repartits en 12 equips que van des dels “babys” fins als veterans, sens oblidar l’equip femení.

Seguirem informant dels actes del Centenari. Club Atlètic Mont-roig: per molts anys!!

Samarreta del Centenari
Una copa del 1953
Cartell del Centenari
Top