Ets aquí
Inici > General > Esports > EL CLUB AT. MONT-ROIG ORGANITZA UN SOPAR AMB BALL DE FINAL DE TEMPORADA EN EL MARC DE LA CELEBRACIÓ DEL SEU CENTENARI

EL CLUB AT. MONT-ROIG ORGANITZA UN SOPAR AMB BALL DE FINAL DE TEMPORADA EN EL MARC DE LA CELEBRACIÓ DEL SEU CENTENARI

Miquel Anguera, “Beatet”

22-06-2022

El passat dissabte 18 de juny, al parc de Maria Martori, el Club Atlètic Mont-roig hi va organitzar un sopar de final de temporada (càtering) en el marc de la celebració del seu Centenari.

Més d’un centenar de persones hi van assistir en una nit de calor que ens està castigant aquest dies de meitat del mes de juny. Dia sí i dia també…

El programa de la festa començà a les 7 de la tarda podent-se escoltar música ambiental, mentre la gent anava arribant a l’antic camp de futbol, esperant el sopar que seria a partir de les 9 del vespre. Acabat el sopar, sobre quarts de 12 de la nit, l’orquestra Costa Blanca començava la seva actuació i acabant-se la festa amb discoteca mòbil fins a les tantes de la matinada.

Un acte més a sumar als molts que s’estan celebrant i es celebraran fins a finals d’any. I és que un Centenari no és cosa de cada dia. L’enhorabona i la felicitació a la Junta del Club que tant està treballant en aquestes celebracions!!

Cartell anunciador del sopar
Vista general del sopar al Parc Maria Martori
Top