Ets aquí
Inici > General > Noticiari > EL CENTRE MIRÓ ACULL L’EXPOSICIÓ DEL PATRONAT DE LA MARE DE DÉU DE LA ROCA

EL CENTRE MIRÓ ACULL L’EXPOSICIÓ DEL PATRONAT DE LA MARE DE DÉU DE LA ROCA

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Miquel Anguera, “Beatet”

08-09-2016

Com ara fa 4 anys, durant les Festes Quadriennals de la Mare de Déu de la Roca, el Patronat que s’ocupa dels afers de la nostra estimada Verge, va organitzar, conjuntament amb el CEM, una exposició sobre documents, fotos, goigs, quadres, etc. relacionats amb la nostra Patrona, amb el títol de “Documentació històrica sobre l’Ermita”.

Una colla de mont-rogencs s’atansaren a l’Església Vella (des del 2005, oficialment, Centre Miró) per inaugurar dita exposició. Van parlar la presidenta del CEM, la del Patronat M. Neus Mendoza i el regidor Josep M. Gairal que clogué la inauguració. A destacar, també, la presència de 4 regidores i regidors de l’oposició, així com dos quadres de la Mare de Déu; un del 1848 i un altre de la Montserrat Sedó del 1825. Els parlaments destacaren els agraïments a les persones que han cedit documents, fotos i quadres que han fet possible aquesta exposició, especialment a l’Ajuntament i a la Junta del Centre Miró.

Fa 4 anys l’exposició d’aleshores versà sobre les catifes que Mont-roig dedicà a la Mare de Déu especialment des de l’any 1959 al 1971 (amb d’altres de més recents) i que comptà amb la col·laboració de la Junta del Centre Miró).

L’exposició romandrà oberta durant tot el mes en l’horari habitual del Centre Miró. Una bona iniciativa del Patronat i del CEM que aplaudim ben cordialment.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Imatge de l'exposició
Imatge de l’exposició

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Assistents a la inauguració de l'exposició
Assistents a la inauguració de l’exposició

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

icona-pdf

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Top