Ets aquí
Inici > General > Miró i Mont-roig > “JOCS MIRONIANS” AL CENTRE MIRÓ

“JOCS MIRONIANS” AL CENTRE MIRÓ

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]02-11-2016

El diumenge 30 d’octubre es va dur a terme l’activitat dita “Jocs mironians” al Centre Miró. Formava part del cicle d’activitats de tardor en família organitzat des l’Oficina Tècnica del “Paisatge dels Genis” (URV, Vila-seca).

De les 12 a les 2 del migdia, una cinquantena de participants, famílies amb nens dels 3 als 12 anys vingudes de Reus, Tarragona, Montblanc, Cambrils, Salou, Perafort, El Vendrell, Amposta, Mont-roig, Miami i Barcelona van gaudir de la proposta de “Jocs mironians”. Van fer els puzles “El llangardaix de les plomes d’or” (1989) de Joan Miró i Josep Royo, i “L’été” (1938) de Joan Miró. També van jugar al “Marro, pixo, cago”, denominació mont-rogenca del “3 en ratlla”, amb l’ull i l’estrella mironianes. Van pintar amb colors caretes de personatges dels quadres de Joan Miró i van fer el retallable “Cel infern”, una versió mironiana del joc tradicional dit dels “4 sabaters”.

Sens dubte, ha estat un encert i un èxit la programació d’aquestes activitats en les quatre localitats de la Ruta dels Genis: Horta de Sant Joan, El Vendrell, Reus i Mont-roig.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

1-dsc_0069-p

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

2-dsc_0090-p

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

3-dsc_0122-p

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

4-dsc_0104-p

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

icona-pdf

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Top