Esther Bargalló
29-08-2017
La Nani Nolla, descendent de Mont-roig per part de pare, té un blog de cuina que duu per nom “La cuina Violeta” on, des de l’any 2011, publica les seves receptes, amb fotografies molt artístiques que fa ella mateixa, acompanya l’explicació amb històries relacionades amb cada plat i acaba suggerint un vi i una cançó.
El dia 22 d’agost, va publicar una recepta que havia llegit al número 121 de Ressò Mont-rogenc. Es tracta de la recepta que va fer el Fèlix Rebollo: Xai rostit a la “garrofa”. La Nani recordava aquest plat i tenia ganes de fer-ne una adaptació utilitzant farina de garrofa, però modificant una mica la recepta, així que va cuinar “Tall rodó amb salsa de farina de garrofa (i els garrofers)”. També comenta que Joan Miró sempre que viatjava duia a la maleta una garrofa de Mont-roig. Ben cert! Ell deia que li portava bona sort.
Si desitgeu entrar al seu blog és: http://www.naninolla.cat