Ets aquí
Inici > General > Noticiari > LA COLLA GEGANTERA DEL BARRI DELS 6 CARRERS I ELS GRALLERS DE MONT-ROIG ASSAGEN A LA PLAÇA

LA COLLA GEGANTERA DEL BARRI DELS 6 CARRERS I ELS GRALLERS DE MONT-ROIG ASSAGEN A LA PLAÇA

Miquel Anguera, “Beatet”

23-03-2021

Aquest diumenge 21 de març, amb el pertinent permís de l’Ajuntament, la Colla Gegantera del Barri dels 6 Carrers, amb els gegants Miquel i Roca, i amb la música dels Grallers de Mont-roig han fet un assaig general de ball i música popular, després de més d’un any sense poder assajar i ballar per culpa de la maleïda pandèmia de la Covid-19 (feia exactament un any i 12 dies del darrer assaig).

La plaça de l’església, mossèn Gaietà Ivern, ha estat el lloc de trobada. Es volia comprovar l’estat dels gegants Miquel i Roca, vestits, interior, manteniment, neteja, etc. i també fer un recordatori del repertori musical dels Grallers, a part d’aprofitar per fer un assaig a l’aire lliure i en un lloc emblemàtic com és l’esmentada plaça.

Hi havia un protocol de seguretat per aquesta trobada informal (companys de Valls ens el van fer arribar) i s’ha seguit fil per randa totes les recomanacions: distància, neteja, poca gent, sense publicitat, forma de tocar els músics i d’altres consideracions.

Amb aquesta trobada s’ha pogut comprovar que, amb totes les mesures de seguretat  pertinents es pot sortir a fer festa, que la cultura és segura i també servirà per animar a d’altres associacions del nostre poble perquè surtin i puguem recuperar, poc a poc i entre tots, les activitats culturals i populars que ja fa més d’un any que estan aturades i adormides. Entre tots ho farem tot!!

Els gegants Miquel i Roca i els seus portadors a la plaça
La Colla Gegantera del Barri dels 6 Carrers i els Grallers de Mont-roig durant l’assaig
Top