Ets aquí
Inici > General > Col·laboracions > EL 1R HEREU DE MONT-ROIG DATA DEL 10-05-1997 PRESENTAT PER LES QUINTES D’AQUELL ANY

EL 1R HEREU DE MONT-ROIG DATA DEL 10-05-1997 PRESENTAT PER LES QUINTES D’AQUELL ANY

Redacció

11-10-2021

L’altre dia, un dels actes de la Festa Major (excepcional per culpa de la Covid-19), fou l’elecció de la nova pubilla i hereu de Mont-roig 2021. Com ja va publicar Ressò mont-rogenc, recordareu que la Marina Alsina i el Marc Florencio foren elegits, respectivament, com els nostres representants substituint la Maria Callau i el Roger Badia que n’eren des del 2019.

El que no vam entendre és que a Facebook de l’Ajuntament, uns dies abans, s’hi havia publicat, textualment: “12. Any 2019. La pubilla va ser Maria Callau Aragonès. És també el primer any que s’introdueix la figura de l’hereu que va ser Roger Badia Gibert. Foto de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp”.

I per què no ho vam entendre? Doncs, senzillament, perquè l’any 2019 no fou pas l’any de la introducció de la figura de l’Hereu (si no se’ns demostra el contrari). Fou l’any 1997, del segle i mil·lenni passats, essent alcalde el Sr. Aragonès, quan es va presentar, per primer cop, la figura de l’Hereu, gràcies a les Quintes 97, que van introduir, de fet, en Guillem Anguera, com el seu Hereu. Era el 10 de maig de 1997 (va fer 24 anys), en el marc de la Festa de la Pagesia, Sant Isidre i organitzada per l’Ajuntament i la Cooperativa Agrícola..

La banda d’honor acreditativa de l’associació de Quintes 97, lliurada per l’Ajuntament, així ho demostra. Afegirem que aquell any la pubilla de Mont-roig fou la Míriam Munté i Pellicer, de la Penya Ciclista i de la nostra associació AVMR en fou l’Andrea Márquez i Sabaté. Recordarem, també, que als anys següents al 1997 diversos foren els hereus de Mont-roig com l’Abbas Amir, M.A. Roldán, Andreu Chaparro, Miquel Martí, Jordi Martí, etc. etc.

La nostra història continua sent important perquè continuem escrivint-la, explicant-la i publicant-la.

Pàgina del facebook de l’Ajuntament
La banda de l’Ajuntament a l’ Hereu
Ressò 62, on surt l’article esmentat
Top