Ets aquí
Inici > General > Noticiari > EDUARD BOADA, PREGONER DE LES FESTES DE SANTA TECLA A TARRAGONA 2019

EDUARD BOADA, PREGONER DE LES FESTES DE SANTA TECLA A TARRAGONA 2019

Miquel Anguera, “Beatet”

25-09-2019

El tascaman Eduard Boada i Pascual, (Nulles 1942), fill de la Victòria Pascual i Castellnou (de Cal Pataquer) ha estat elegit per ser el pregoner de les Festes  de Santa Tecla de Tarragona. Pregó que tingué lloc el passat dissabte 21 de setembre, al balcó de la Casa de la Vila de la capital tarragonina. Fou escollit per la seva popularitat, estima i respecte dels tarragonins i per les seves qualitats humanes i professionals, havent rebut innombrables distincions durant els més de 50 anys de treball. Mítics són els seus entrepans. Qui no els coneix?

L’Ateneu de Tarragona ha proposat al bon amic Eduard per rebre la Medalla al Treball President Macià per al present 2019.

El passat 15 de setembre, a l’Antiga Audiència de Tarragona, fou presentat el documental “La mida del temps” de Javier Barón amb direcció de David Aymerich, que parla de l’Eduard Boada, pregoner d’enguany i descendent de Mont-roig. A l’estrena del documental només hi van poder entrar 200 persones. Molta gent es va quedar fora de l’Antiga Audiència per insuficiència de l’aforament.

No cal dir que Ressò mont-rogenc, en assabentar-nos del nomenament de pregoner 2019, al bon amic Eduard Boada, volem fer palesa la nostra satisfacció per aquesta elecció, tot desitjant-li una llarga jubilació i agrair-li tot el que ha fet per la nostra Vila durant tots aquests anys.

L’Associació de Veïns Muntanya Roja, editora de Ressò mont-rogenc, s’ha sumat a la petició de l’Ateneu de Tarragona per atorgar la medalla al Treball President Macià, per al nostra convilatà Eduard Boada. L’enhorabona i per molts anys, Eduard!!

El pregoner en el seu discurs al balcó de l’Ajuntament (foto: Pallasso Enrico)
L’Eduard Boada amb l’alcalde de Tarragona (foto: Pallasso Enrico)
El balcó a l’acte del pregó de Santa Tecla (foto: Pallasso Enrico)
Top