Ets aquí
Inici > General > Noticiari > IV MOSTRA D’ENTITATS DE MONT-ROIG, PRELUDI DE LA FESTA MAJOR

IV MOSTRA D’ENTITATS DE MONT-ROIG, PRELUDI DE LA FESTA MAJOR

Miquel Anguera, “Beatet”

27-09-2019

Organitzat per l’AECM (Associació d’Empresaris i Comerciants de Mont-roig) i amb la col·laboració d’un bon grup d’entitats i associacions del poble i el suport de l’Ajuntament, tingué lloc la quarta edició d’aquesta festa que ja ha esdevingut un fixe el diumenge abans de la Festa Major de Sant Miquel.

El dia 22, al parc de Maria Martori, tingué lloc la trobada a partir de les 10 del matí, quan es van celebrar activitats per a tothom, inauguració i mostra de puntaires. La Creu Roja també hi participà amb curset de primers auxilis. Al migdia, concurs de bellesa canina. A la tarda, sobre les 5 jocs de taula per a tothom i tall de cabell solidari a favor de l’Associació Àgata. Seguidament, amb força expectació, exhibició canina molt vistosa i espectacular d’una colla de gossos, a càrrec de l’entitat Caniroig, que molt va agradar.

Poc abans de les 6, berenar amb xocolata i melindros i, poc després, l’exhibició del ball dels gegants Miquel i Roca del Barri dels Sis Carrers i els Grallers de Mont-roig, la Pitota i el Pitot, el guerrer Roger i el Drac Roc amb la música dels Grallers del Barri de Dalt.

Poc va durar el ball i la música perquè un bon xàfec va obligar a deixar-ho tot, córrer cap als magatzems dels veïns del carrer de Vilanova que, molt generosament, van convidar el seguici festiu esmentat a aixoplugar-se a casa seva. Sis litres de pluja, en poc temps, són el motiu de les corredisses per arrecerar-se de l’aigua. I aquí es posà punt i final a la IV Mostra d’Entitats de Mont-roig i fins l’any que ve!! Van quedar per actuar la Rotllana Mont-rogenca amb les sardanes, la mostra dels versos dels Amics de la Poesia i el final de festa. Què hi farem! Val més prendre-s’ho amb filosofia i pensar que l’aigua sempre és benvinguda, i més amb la sequera que estem patint. Fins l’any que ve!!

Força gent al parc Maria Martori
Exhibició canina
Pitota, Pitot, Drac Roc i guerrer Roger
Miquel i Roca aixoplugats
Top