Ets aquí
Inici > General > Noticiari > DIADA NACIONAL DE CATALUNYA 2019

DIADA NACIONAL DE CATALUNYA 2019

Miquel Anguera, “Beatet”

13-09-2019

Un altre any, Mont-roig ha celebrat la Diada Nacional de Catalunya, tant a la Vila com al nucli de Miami, en sengles actes que s’han celebrat als dos nuclis (a les 10h al Torreó de Miami i a les 11 a la plaça de Joan Miró). La pluja va voler fer acte de presència i va deslluir, com és lògic, la celebració. Ara bé, els 21 litres de pluja ben bé que han anat per als nostres camps i boscos assedegats.

Dos autocars van sortir de Mont-roig per anar a Barcelona a la manifestació de l’Onze de Setembre. A més, un bon grup de mont-rogencs també hi van anar amb autocars de Montbrió, Vinyols, Reus i d’altres localitats, com també amb cotxes particulars. Podem dir, doncs, que vora 150 convilatans hauran anat, enguany, a omplir la plaça d’Espanya, Maria Cristina i la Gran Via. Unes 600.000 persones, ha dit la Guàrdia Urbana de la ciutat Comtal, haurien assistit a la gran manifestació per la independència de Catalunya, la llibertat dels presos i exiliats polítics. Veus qualificades posen en qüestió que la guàrdia urbana. digui que “només” fóssim sis-centes mil persones, quan la mateixa guàrdia va dir que a la pirotècnia de la Mercè hi havia 350.000 persones (amb només Maria Cristina i plaça d’Espanya). En fi, com sempre, informació esbiaixada segons les fonts. Quin ball d’interessos!!

Total, un any més haurà estat una celebració de la Diada Nacional de Catalunya amb molta normalitat i sense incidents destacables i esperant una sentència que, si fos justa, hauria d’ésser absolutament absolutòria.

El faristol a tocar del campanar de Mont-roig
Un grup de mont-rogencsa la manifestació
La bandera de Mont-roig a la manifestació
Pancarta de les Àvies-Avis per la llibertat dels presos polítics
Top