Ets aquí
Inici > General > Noticiari > XVI CAP DE SETMANA DIATÒNIC. SEGON CONCERT: COLLDEJOU

XVI CAP DE SETMANA DIATÒNIC. SEGON CONCERT: COLLDEJOU

Miquel Anguera, “Beatet”

16-08-2023

Com ja estava programat, el segon concert del 16è Cap de Setmana Diatònic (que ja el podem anomenar comarcal), es celebrà a Colldejou, en un espai preciós com és l’Àrea de Lleure de dita veïna i estimada localitat. Més de 120 persones en fórem testimonis.

El grup Julivert (de Torredembarra), ens va encantar amb la seva música, alegre, ràpida, ben estructurada i bones veus, comentaris i tocs de sornegueria que de seguida va encantar la força gent que acudí al concert. Com gairebé sempre, més de mig poble assistí a l’espectacle musical, a més de les nombroses persones vingudes d’altres llocs de la/les comarques. I és que val la pena estar a 450 m d’altitud, fresquets, bona música, algun refresc per fer més llevadora la nit són coses impagables que cada any es van repetint i que la gent ho sap valorar i hi assisteix com un punt de trobada anyal, al 3r cap de setmana de juliol.

Valorant, doncs, la molta acceptació que tenen aquests concerts nocturns, nosaltres apostem per la continuïtat i creiem que l’Ajuntament de Colldejou i la seva gent també ho valoren molt. Gràcies, Colldejou, un any més!!

El Guillem Anguera presentant l’acte
Actuació del grup Julivert de la Torre
Un moment del concert
Top