Ets aquí
Inici > General > Col·laboracions > CREMA DE GAMBES A L’ANET

CREMA DE GAMBES A L’ANET

… M. Dolors Aldabó

19-06-2017

Ingredients (per a 6 o 8 persones):

  • una ceba
  • una tomaqueta
  • 5 o 6 galeres grossetes
  • ¼ de gambes o llagostins
  • 2 cullerades de midó
  • un raiget de conyac
  • anet
  • sal
  • pebre
  • oli
  • 200 g de crema de llet

Elaboració:

Es fa un sofregit de ceba i tomaca, s’hi posen les galeres i les gambes i també se sofregeixen. Seguidament, s’hi posa el midó i es remena, s’hi afegeix sal, pebre i una mica d’anet i aigua. Es treuen les gambes i els caps i s’hi tornen a posar. Es fa bullir tot mitja hora. Es passa pel colador “xinès” i s’hi afegeixen les gambes a bocins, la crema de llet i un pols d’anet. Es deixa refredar i es serveix.

(Ressò 43, pàg. 34)

20170619 Crema de gambes

 

Top